Friday, 17 October 2014

Upwork U.S English Basic Skill Test Answers.

This time I am sharing with you  Upwork U.S English basic skill test answer. Get update Upwork U.S English basic skill test answer from this website. Upwork U.S English basic skill test is a most important for your Upwork profile improvement.So, Friends enjoy this post and if you have another new idea about it.Please post a comment below.

Ques 1: Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
_______ is the name of the opera, and ______ role did you say Maria would pay?
Ans: c (what, which)
Ques 2: Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Ans: a (No, because by the time I got there all the tickets had already been sold.)
Ques 3: Choose the phrase that best completes the sentence below without creating a run-on sentence.
It’s never too late to learn how to swim ______ you may fall off a boat!
Ans: b (you never know when)
Ques 4: Choose the series of verbs and phrases that best completes the following passage.
This dish ______ too spicy. Why _______ so much pepper?
Ans: e (a and c)
Ques 5: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
With can’t phone, on whenever always to the time spend I speak I my friend, him
Ans: e (Whenever I can’t spend time with my friend. I always speak to him on the phone.
Ques 6: Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Did you hear the weather report for tomorrow?
Ans: b (No, I wasn’t listening to the radio.)
Ques 7: Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
Victor, who stole ______ ideas and used them to make ______ a millionaire, never once offered ______ a word of thanks.
Ans: d (our, himself, us)
Ques 8: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
Ans: e (All of the above)
Ques 9: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentences.
While ______ of our relatives live on the _______ hill in the country, ______of our friends live in the ________ area of the valley.
Ans: c (many, windiest, most, protected)
Ques 10: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
Knowing that February was the ______ month of the year, Cheryl planned her vacation ________.
Ans: b (shortest, accordingly)
Ques 11: Choose the phrase that best completes the sentence below without creating a run-on sentence.
Mr. Peach has sent his four children to lvy league colleges _______ he has sacrificed his health working day and night dusty factory.
Ans: b (; however)
Ques 12: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentences.
I think Pamela deserves to be punished for her _______ stupid and ______ behavior.
Ans: c (total, irresponsible)
Ques 13: Choose the series of verbs that best completes the following sentences.
If Harry ________ to the party too early, don’t let him in; he ________ outside like everyone else.
Ans: a (gets, will have to wait)
Ques 14: Which of the following sentences illustrates the proper use of parallel construction?
Ans: b (Although Tommy was failing his biology class at college, he was passing his chemistry class)
Ques 15: Which of the following sentences illustrates the proper use of apostrophes?
Ans: a (Helga borrowed her friend’s skates for the day; however, she failed to return them.)
Ques 16: Change the following sentences from a question to indirect speech.
“I will be moving soon.” said Alma
Ans: d (Alma says she would move soon.)
Ques 17: Choose the series of verbs that best completes the following sentences.
Alison regrets _______ you with her remarks; she never meant ______ so.
Ans: b (to hurt, to do)
Ques 18: Choose the series of pronouns that best completes the following sentences.
Don’t ______ think Larry should call ________ wife if _______ is going to be late for dinner?
Ans: a (you, his, he)
Ques 19: Which of the following sentences illustrates correct pronoun usage?
Ans: e (None of the above)
Ques 20: Complete the following sentences by choosing the phrase with the best word order from the option given.
Only after they had completed an exhaustive study ________ how to adapt the technology to the needs of our company.
Ans: c (they did begin to understand)
Ques 21: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
days . for last has good weather few The been the not
Ans: d (The weather has not been good for the last few days)
Ques 22: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
I placed my notes ______ my desk and referred to them ______ the meeting.
Ans: b (beside, during)
Ques 23: Which of the following sentences illustrates correct pronoun usage?
Ans: e (all of the above)
Ques 24: Which of the following sentences illustrates proper sentence structure?
Ans: d (The queen had hardly finished her speech when the people began to disperse.
Ques 25: Which of the following sentences is punctuated correctly?
Ans: d (“Come here,” she said, “and let me get a good look at you.”)
Ques 26: Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the option given.
Those who are not wise _________.
Ans: d (does not need to be necessarily stupid)
Ques 27: Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Does Jack wear that furry hat often?
Ans: d (No, he only wears it when his ears are cold.)
Ques 28: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Charlotte knew ________ the secret investigation ________ her past, but she closed her eyes to it and pretended it happening.
Ans: a (of, about)
Ques 29: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
The archaeologists were ______ to discover such a ________ and _______ _________ artifact at that mostly uncovered site.
Ans: b (amazed, rare, incredibly, beautiful)
Ques 30: Choose the series of verbs that best completes the following sentence.
Everyone ________ too busy cooking and _______ the family of bears _______ from woods.
Ans: d (was, setting up, to notice, watching)
Ques 31: Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.
Julia, who is studying to be ________ foreign correspondent, is currently doing ______ internship in ______ Middle East _____ will return before the end of _______ year.
Ans: a {(no article required), an, the, but, the}
Ques 32: Which of the following sentences is punctuated correctly?
Ans: b (We are expecting a hurricane this afternoon; therefore we have closed the school early.)
Ques 33: Which of the following sentences illustrates the proper use of commas?
Ans: e (a and b)
Ques 34: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Rhonda says, “I get to work early every day.”
Ans: c (Rhonda has said that she got to work early every day.)
Ques 35: Which of the following sentences does not illustrates correct pronoun usage?
Ans: e (all are correct)
Ques 36: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
Ans: b, d {(We think the judge will have noticed something strange in her behavior.), (Somehow, all of the newspapers gotten hold the story.)}
Ques 37: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentences.
Last what ! It’s did you night, over After
Ans: b (After what you did last night, it’s over!)
Ques 38: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“It may snow tomorrow,” He said.
Ans: d (He said it might snow tomorrow.)
Ques 39:Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
The helium _______ balloon rose ________ into the air; the villagers knew then their _______ leader was off on another mission.
Ans: c (powered, powerfully, powerful)
Ques 40: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentences.
Would I have it anything if had, I you known said would not bother
Ans: b (I would not have said anything if I had known it would bother you).

2 comments:

  1. I appreciate your post, It is very helpful for all to understand it , it's helpful to my site.
    Reseller Hosting

    ReplyDelete
  2. Thank you for the information. You have a very good article. I found it informative and useful. Keep up the good work and God bless!

    Yong
    www.gofastek.com

    ReplyDelete

 
UA-57344681-1