Wednesday, 12 November 2014

Freelancer Orientation Test Answers.

This time I am sharing with you  Freelancer Orientation Test Answers . Get update Freelancer Orientation Test Answers from this website. Freelancer Orientation Test  is a most important for your Freelancer profile improvement. So, Friends enjoy this post and if you have another new idea about it. Please post a comment below.



Question:1. Where Can I Find a list of projects i’m Currently working on?
Answer: On the freelancer View of my Dashboard.
Question:2.  How Much Does it Cost To Register as a Freelancer On Freelancer.com?
Answer: There is No Cost To Register.
Question:3. How can a freelancer increase his/her chances of winning bids?
Answer: All of these.
Question:4. Multiple Freelancer.com accounts are required in order to both bid on jobs as a freelancer and hire freelancer as an employer?
Answer: False.
Question:5. How can A Freelancer stay up to date on new projects?
Answer: BY any of these Methods.
Question:6. What is the Mountly Bid limit for a Premium member?
Answer: 500 Bids Limit.
Question:7. How can a Freelancer Increase his/her Chances of Winning bids?
Answer: All Of These.
Question:8. Which of the following is the Correct way for a freelancer to use the project Clairification Board?
Answer: TO Ask Questions about a project after Bidding.
Question:9. how can A freelancer Avoid being Cheated on a project?
Answer: All of these.
Question:10. Where can a Freelancer see how many bid He/she has Left?
Answer: in the Welcome Section of the Dashboard.
Question:11. What Would pervient a freelancer from bidding on a project?
Answer: Any of these.
Question:12. How can a freelancer contact an employer before being setected for a project?
Answer: Send a private message to the employer’s inbox.
Question:13. How much does it cost to bid on a project?
Answer: It Depends on the project budget.
Question:14. What advantages does standard membershio offer a freelancer?
Answer: All of these are correct.
Question:15. Which of the Following methods is Recommended for a freelancer to draw extra Attention to his/her Bid on a project?
Answer : Choose the Highlight my bid opton.
Question:16. Can a freelancer bid on a project that’s posted as private?
Answer: Yes,but there is a $3.00 fee to bid.
Question:17. What the Mountly bid limit for a basic member?
Answer: 50
Question:18. How many job types can a premium member have selected the qualification section of his/her profile?
Answer: 100
Question:19. What Should a freelancer do if he/she suspects an employer of fraud after bidding a project
Answer: Report the activity to freelancer.com Support.
Question:20. What Would prevent a freelancer from bidding on a project?
Answer: Any of these.
Question:21. Besides doing employer projects, how else can a freelancer make money on freelancer.com?
Answer: Any of these.
Question:22. I have Submitted feedback for an employer.But it doesn’t show on the employer’s profile ,why not?
Answer: The employer doesn’t allow feedback.
Question:23. What advantage does the Milestone Payment system Offer freelancers over other payment method?
Answer: All of these are correct.
Question:24. If a freelancer prefers not to start a project until a Milestone Payment has been created, how can he/she let prospective employers know that when placing a bid?
Answer:
Enter an amount in the “Initial milestone percentage required (0-100%)?” box on the bid form.
Question:25. I was awarded a project several days ago, but the Milestone Payment I requested hasn’t been created. What should I do?
.
Answer: Contact the employer with a polite reminder or issue a milestone payment request.
Question:26. I’ve noticed a project that violates Freelancer.com’s policies. What should I do?
Answer: Submit a ticket to the “Report Violations” department of Online Support.
Question:27. What action should a freelancer take if an employer cancels a Milestone Payment before the project deadline?

Answer: Launch a dispute as soon as possible.
Question:28. What advantage does the Milestone Payment system offer freelancers over other payment methods?

Answer: All of these are correct.
Question:29. How can Freelancers earn back their bids?
Answer: By accepting a project that has been awarded to them.
Question:30. Besides doing employer projects, how else can a freelancer make money on Freelancer.com
Answer: Freelancer Affiliate Program.
Question:31. I’ve completed a project, but the employer hasn’t made the PayPal payment promised. What should I do?
Answer: There is no recourse available on Freelancer.com for projects paid outside the Milestone Payment system.
Question:32. When does a freelancer pay a commission on a fixed-price project?
Answer: When the freelancer accepts the project.
Question:33. I was awarded a project several days ago, but the Milestone Payment I requested hasn’t been created. What should I do?
Answer: Contact the employer with a polite reminder or issue a milestone payment request.
Question:34. What should a freelancer do if an employer asks for his/her contact information before awarding him/her a project?
Answer: Send his/her email address.
Question:35. Which of the following is NOT a good way for a freelancer to ensure good feedback for a project?
Answer: Offer a lower price in exchange for good feedback.
Question:36. Where can a freelancer see how many bids he/she has left?
Answer: In the “Welcome” section of the Dashboard.
Question:37. Which of the following can be posted in a private message immediately after bidding on a project?
Answer: work samples.
Question:38. How can a freelancer increase his/her chances of winning bids?
Answer: All of these.
Question:39. What is the monthly bid limit for a Premium member?
Answer: 500.

Question:40. How much does it cost to register as a freelancer on Freelancer.com?
Answer: There is no cost to register.

Question:41. What advantage does the Milestone Payment system offer freelancers over other payment methods?
Answer: All of these are correct.
Question:42. How can a freelancer contact an employer before being selected for a project?
Answer: There is no way to contact an employer.
Question:43. How can a freelancer contact an employer before being selected for a project?
Answer: Send a private message to the employer’s Inbox.
Question:44. Can a freelancer change a bid placed on a project?
Answer: Yes, if the project is still open for bidding.
Question:45. I’ve noticed a project that violates Freelancer.com’s policies. What should I do?
Answer: Submit a ticket to the “Report Violations” department of Online Support.
Question:46. I have submitted feedback for an employer, but it doesn’t show on the employer’s profile. Why not?
Answer: The employer hasn’t yet submitted feedback for you.
Question:47. How can a freelancer stay up to date on new projects?
Answer: By any of these methods.
Question:48. What action should a freelancer take if an employer cancels a Milestone Payment before the project deadline?
Answer: Launch a dispute as soon as possible.
 

1 comment:

  1. Hmmm….you’ve got me thinking. Are you sure that freelancing is a worthwhile job? Simply put…is it even a `real job’? Your blog is sure to convince even the hardest of skeptics. Maybe it’s time to take a break. There is too much stress around me and I am grateful to you for showing me the way out. Freelancer – it does sound good on my tongue. And you are also telling me that I can make more money from home? I did check on sites like wbuy doodle online,Freelance Jobs online, which are top-listed heavenly places for the freelancing crowd. They are quite genuine. Finally, I have come to a decision. It is time to move on…as a freelancer!

    ReplyDelete

 
UA-57344681-1